maanantai 26. huhtikuuta 2010

Testipäivät


Viime viikolla sain tietää, että Iinekselle ja Kujeelle on vapautunut paikat sunnuntaiseen luonnetestiin. Pienimuotoinen paniikki iski. Töitten jälkeen kotona sitten tuijottelin luonnetestejä netistä ja panikoin lisää. Mihin mä olen oikein koiraa viemässä?


Panikointi oli aikalailla turhaa koska koko testi meni aivan huippu hyvin. Taitaapa olla niin, että koiran luonteessa ei ole feelua vaan emännän :) Iines sai kehuja tuomareilta ja kuulemma tällaisia holskuja pitäisi olla enemmänkin. Kerrassaan mainio pakkaus. Emäntä vaan seisoi kummastellen vieressä, että anteeksi puhutaanko me nyt meidän Iineksestä..?



Osa-alueet olivat tällaiset:


Toimintakyky +2 Hyvä

Terävyys +2 Suuri ilman jäljelle jäävää hyökkäyshalua

Puolustushalu +2 Suuri, hillitty

Taisteluhalu +3 Suuri

Hermorakenne +1 Hieman rauhaton

Temperamentti +1 Erittäin vilkas

Kovuus +1 Hieman pehmeä

Luoksepäästävyys +3 Hyväntahtoinen, luoksepäästä, avoin (JEE!)

Laukauspelottomuus +++ Laukausvarma


Loppupisteet 167



Joten ehkä mun pitäisi korjata asennevammani ja alkaa nähdä koirani muiden ihmisten silmin. Tietty, eihän hyvin mennyt luonnetesti pyyhi pois kaikkia meillä olleita ongelmia, mutta antaa uskoa, että olemme matkalla oikeaan suuntaan. Eniten mieltä lämmitti tuo luoksepäästävyys-osio. Meidän pieni epäluuloinen yrmistelevä sesse onkin hyväntahtoinen, luoksepäästävä ja avoin hurtta ;) Ei voi sanoa emännästä samaa. 


Testi on videolle ja tuuppaan sen tänne huomenna, kun saan videon fiksattua ja laitettu youtubeen. Videostahan parhaiten näkee koiran reaktiot. 


Iineksen testailu jatkui tänään hieman rennommassa hengessä. Sain jokin aika sitten päähäni, että haluan tietää miten lujaa tuo sekarotuiseksi whippetiksikin tunnistettu raitapaita kulkee. Joten gepsi muovipussiin ja rutkasti teipaten kiinni valjaisiin ja koiran kanssa pellolle. Tämän varsin luotettavan testauksen tuloksena oli huippunopeus 44,8 km/h. 


Mitäköhän sitä sitten testaisi?

Ei kommentteja: