sunnuntai 14. elokuuta 2011

Lomatreenien kooste


Loma lähenee loppuaan.. Menipä se taas nopeasti.


Lomalla ehdin treenata rutkasti jälkeä ja treenien tulokset ovat nähtävissä. Iines keskittyy paremmin ja viimeisillä jäljillä on pään nostelu jäänyt todella vähäiseksi. Iines on monena aamuna syönyt aamupalansa jäljeltä ja tämä on ollut toimiva taktiitta. Eilen jäljesti jopa 20 tyhjää todella tarkasti. Tänään oli vaikeampi alusta ja koira joutui tekemään enemmän hommia. Mutta sitkeästi ajoi jäljen loppuun.


Tottis pitää ottaa seuraavina viikkoina tehotreeniin. Häiriössä ollaan treenailtu. Otettu kimpassa kentälle menoa ja ampumista. Pitää tehdä huomenna treenisuunnitelmia tuleville viikoille niin saadaan tottikseen taas parempi ote.


Puruissa otimme viimeksi Pekan kanssa treenin. Kun Iines oli hihassa kiinni, "karkasi" Pekka pressupiilon takaosasta. Tämä oli selvästi jännä juttu, ja otimme muutaman treenin. Nikon kanssa olemme treenailleet piilolla haukkumista, siitä sivolle tuloa, pakoa, pitkää liikettä ja irrotuksia. Piilolla Iines haukkuu todella hienosti ja irrotuksen jälkeen myös haukku irtoaa. Ottaa kuitenkin minusta hieman häiriötä, kun siirryn vierelle.


Se suht napakasti treeneistä. Lomalla on myös lenkkeilty ja mökkeilty. Ja mökillähän on Iineksen mielestä parasta uiminen. :)


Huomenna sitten koittaa taas arki. 

Ei kommentteja: