sunnuntai 31. tammikuuta 2010

Mokomat pakkaset


Paukkupakkaset haittasivat treenaamista tällä viikolla. Keskiviikon purut piti jättää treenit väliin, kun pakkasta oli taas likemmäs parikymmentä astetta.


Iines ja Tuomas olivat käyneet pellolla reippailemassa. Kova tuuli oli tehnyt kelin vielä kylmemmäksi. 

 

Torstaina oli sää edelleen kalsa. Tuuli navakasti, mutta reippaaltiin silti miltei puolentoista tunnin lenkki. Ihanaa, kun päivä on jo selvästi pidentynyt. Illalla oli viimeinen kerta rentoutumiskurssia. Tällä kertaa Iines ei keräillyt pahemmin kiekkoja. Katteli nätisti muita koiria. Pieni musta koira aiheutti parit kierrosten nousut. Se pelkäsi isoja mustia koiria ja pörisi pikkaisen Iinekselle ja Iines sitten takaisin.

 

Viikonloppuna nautittiin ulkoilusta. Lunta satoi rutkasti ja pellolla oli lunta puoleen reiteen. Hyvää treeniä koiralle ja itselle, kun siellä rämpii. Normi tunnin lenkkiin meni sitten kaksi tuntia. Lenkillä teimme hieman myös tottista. Seuraaminen oli suht hyvällä mallilla. Hangessa on hankala edistää…

 


 

Tuomas oli viikonlopun laivalla ja me tytöt köllöteltiin olkkarin lattialla ilmapatjalla kylki kyljessä. Ihanaa :)

 Haluaisitko herätä tämän otuksen vierestä..?

 .. vai kenties tämän?

 

Tänään päästiin pitkästä aikaa puruihin. Treenin alku ei sujunut järin mallikkaasti. Iineksellä oli halliin mennessä tukka pystyssä ja elukka oli sen näköinen, että ei ole oikein siisti juttu tämä. Kun pääsi saaliille, niin hieman helpotti. Ensi kerralla otamme niin, että Iines pääsee suoraan saalistamaan eikä oteta uhkaa, kun koira kerää siitä niin paljon paineita. Irrotukset menivät taas aivan käteen.. Nekin ovat ensi kerralla treenin alla. Lisäksi Jenny lupasi tulla minulle apuohjaajaksi kertomaan mitä pitää missäkin tilanteessa tehdä.  Vaikka treenit eivät menneetkään aivan putkeen, oli kuitenkin fiilis treenin jälkeen. Suojelu on kyllä lajina todella mielenkiintoinen. Oma kädettömyys ei harmita enää niin pahasti vaan enemmänkin on suuri halu oppia uutta. 

Ei kommentteja: