maanantai 1. helmikuuta 2010

Pakkoliikkeitä


Paukkupakkaset alkoivat ottaa päähän sen verran, että aloin tutkailemaan hallitarjontaa. Tutkailu kannatti koska saimme maanantai-illaksi treenivuoron Koirakeitaan hallista Vantaankoskelta. Ekat tottistreenit lämpimässä hallissa olivat tänään. Ihanaa treenata sisällä, kun ei tarvitse palella ja liukastella. 


Ennen treenejä kävimme vetämässä puolentoista tunnin peltolenkin umpihangessa. En tiedä johtuiko siitä, lämpimästä hallista tai muiden koirien hajuista, kun Iines oli mielestäni huonossa vireessä treeneissä. Läählääh ja puuhpuuh.. on rankkaa olla pieni koira. Ärsyttävää.

 

Treenisuunnitelma mukaili viime viikkoista elikäs:

Hallinnassa kentälle. 

Tuomarin tervehdys. 

Perusasentoa ja seuraamista. 

Parit käännökset, naks jos kääntyy hyvin. 

Henkilöryhmään menoa. Palkka ennen ryhmää ja pari kertaa ryhmässä. 

 

Jäävät 

Istu, maahan, seiso

Lyhyt paikkamakuu. 

Hallinnassa ulos kentältä.

 

Hieman fiksasin suunnitelmaa koiran huonon moodin pohjalta. Tuomarin tervehdys skipattiin, kun tuntui, ettei koira ole niin hyvin kuulolla, kuin pitäisi. Seuraamisessa tuppasi kontakti putoilemaan, kun piti katsella agiesteitä tai treenikavereita. Minun pitäisi päästä eroon koiran tuijottamisesta. Nyt kuljen pää kenossa. Vasemmalle käännökset sujuivat hyvin. Paitsi videolta huomasin, että teen oudon pakkoliikkeen vasemmalla kädellä. Oikealle en osannut itse kääntyä, joten koirakin kääntyi löysemmin. Käännöksiä pitää treenata ilman koiraa. 

 

Jäävät tökkivät pahasti. Pidin käsiä miten sattuu, välillä ne heiluivat ja välillä olivat vatsan edessä paikoillaan. Iines tarjosi istumisessa maahanmenoa.. Paikkamakuu oli muistaakseni ihan hyvä. 

 
Ei kommentteja: