torstai 29. heinäkuuta 2010

Ihana kesä


Kesäloma on kulunut vauhdilla ja viimeinen lomaviikko on meneillään. Ollaan lorvailtu ja nautittu kesästä. Treenattukin on, mutta ei kovin aktiivisesti. Noutoa olen saanut paljon eteenpäin ja hypytkin ovat paremmalla mallilla, kuin kesän alussa. Eiköhän me syksyllä kokeisiin päästä ainakin tottiksen osalta :)


Purut ovat näin kesällä olleet myös vähemmällä treenillä. Heinäkuun puolessa välissä kävi Koskensalon Marko pitämässä treeniporukallemme tottis- ja purutreenit. Iineksen purutreeneistä videota luvassa...

Tottiksessa halusin neuvoja edistämiseen, mutta eihän se lahna edistänyt, kun oli niin kuuma.


Iines pääsi agiliitämään Raisan kanssa ja oli vallan mallikas pieni agikoira. Aksakuvia myös luvassa :) 


Raisan kanssa kävimme heinäkuun alussa Hollannissa katsomassa holskujen IPOn MM-kisoja. Mielenkiintoinen reissu ja kivoja koiria nähtiin. Yhdellä romanialaisella holskulla oli aivan upea tottis. Koiran tottisvideo (toisista kisoista) löytyy working dog.eu:sta. Kandee kurkata >> Brigit des Crocs de l'Olympe


IPO3:n voitti Boyd's Bullriding Glenmore. Puruvideo löytyy working dog.eusta.


Kuvia näpsin monta sataa. Kunhan vain sais ne karsittua niin tuuppaan ne nettiin.


Hollannin lisäksi olen harrastanut kotimaan matkailua. Alkuviikko vierähti Annen luona Sastamalassa. Treenailtiin tottista ja jälkeä. Aloitin opettamaan Iinekselle kulmia tallaamalla kulmat jalat vierekkäin. Oikealle kulmat sujuvat hyvin, mutta vasemmalle päin kulmaa tehtäessä koiralla on vaikeampaa.


Eilen aloitimme uuden harrastuksen: vepen! Iines pärjäsi loistavasti. Teimme veneestä hypyn ja kaksi vientiä. Toinen vienti oli tosi hieno! 


 

Ei kommentteja: