maanantai 23. toukokuuta 2011

Jälki tökkii, tottis ei.


Loppuviikosta tuli tallattua kolme jälkeä. Ja ei sitten mennyt ihan putkeen tämä setti.. Jos näistä kaikista summaisi tiivistelmän niin, koira on sunnuntaikävely-fiiliksellä, jää ihmettelemään välillä maisemia, ei keskity tarpeeksi jnejne. Esineet ilmaisee kylläkin hyvin. Eli pieni plussa. Pitää tänään jutella treeneissä Nikon kanssa, josko mentäis kimpassa jäljelle.


Tottistakin tuli hinkattua. Liikkeestä maahanmenossa ollaan edistytty! Jee :) Perjantaina Iines meni maahan nopeasti eikä nostanut kyynäriä. Oli kuitenkin tosi vinossa. Palkkasin silti vaikka oli vino. Eilen elukka teki taas hyvät maahanmenot. Kyynärät pysyivät maassa ja koira oli suora. Tasamaan nouto oli hyvä. Pystyesteellä hypytin vain toiseen suuntaan. Kolautteli ja ponnisti esteestä pari kertaa. Pari ilmavaa hyppyä, joista vain palkka. A-esteellä heittelin tällä kertaa noutokapulaa. Pitää treenailla heittoa.. Nyt heitän kapulan aika kauas ja Iines tulee paluussa lujaa. Kun Piia siirsi kapulan lähemmäs A:ta, ei vauhtikaan ollut niin paha palauttaessa. Loppuun vielä eteenmeno, jossa sai juosta täysiä jalkapallolle. 

 

Lauantaina käytiin juoksemassa reilu viiden kilsan lenkki. Asteita oli 19 ja sen huomasi vauhdissa.. Ei meinannut millään jaksaa. Lääh ja puuh..

Ei kommentteja: