perjantai 3. helmikuuta 2012

Pakkasta & tottista


Pakkasesta viis! Kävimme tiistaina Leenan kanssa tottistelemassa suht vilakassa talvisäässä. 


Iineksen treenissä pikkasen seuraamista ja jäävistä maahan + seiso. Yritin myös juoksusta seisomista, mutta totesin aika äkkiä, että meidän pitää treenailla ensi pelkkää juoksemista ja siinä seuraamista koska tämä on aivan kamalaa. Koira pomppii, loikkii ja edistää. Yritä nyt sitten siitä härdellistä mennä maahan... Liikkeestä seisomiset olivat hyviä. Nyt voisi pidempää matkaa eikä palkkailla vain pelkästä nopeasta pysähtymisestä. 


Iineksellä meni taas korkealta ja kovaa. Pohdituttaa paljon tuo sen tunnetila tottiksessa. Onhan se aina ollut kova tyttö säätämään, mutta nyt on tullut myös ääntä mukaan mikä on ärsyttävää. 


Oheisen treenin lisäksi emme ole pahemmin tällä viikolla treenanneet. Ollaan vaan ulkoiltu. Kylmää on ollut lenkkipoluilla ja tuntuu, että koira on enemmän kylmänarka, kuin viime talvena. Takajalkojen tassut palelee niin maan vietävästi. Eilenkin kaveri istahti hankeen ja itkeskeli, kun tassuja palelsi. Etsiskelin fleecehaalaria, mutta myynnissä oli vain Hurtan haalareita. Sitä testasin Iille jo viime talvena, mutta siitä ei sopivaa kokoa löytänyt. Täytyy käydä ostamassa fleecekangasta ja lahjoa sisko haalarin ompeluhommiin :)

Ei kommentteja: