torstai 27. syyskuuta 2012

Valittaminen kannattaa aina

Tuskailu ja taivastelu selvästi kannattaa! Iines nimittäin ajoi eilen tosi hyvän jäljen :) Ruokaa oli noin 20 askeleen välein, kaksi esinettä ja lopussa pallo. Esineiden välissä koitti hieman kiihdytellä. Tokalla esineellä en antanut ryöstää jäljelle ja loppujäljen ajoi hienosti. Että on hyvä pössis. Nyt vain lisää mittaa jäljelle.

Maanantain puruissa elukka oli sangen rehvakkaalla tuulella. Selkäkuljetus sujui paremmin lähellä-käskyllä. Viikonloppuna on kuitenkin to do -listalle tämän treenaus pallon kanssa.

Maanantaina tein tottiksessa vain paikkamakuun. Hyvin pysyi kyynärät maassa, joten treenaus tuottaa tulosta. Viikonlopun treenilistalle myös paikkamakuun treenaus.

Eiliset tottikset saivat tunteita nostattavan aloituksen. Luukin pk-kentän vieressä on koirapuisto ja siellä olleet dobberit päättivät sitten tulla räyhäämään aidan viereen. Iines tuumasi, ettei ole pekkaa pahempi ja pisti kunnon älämölön myös pystyyn. Sain oman koiran viimein oorninkiin ja päästiin kentälle. Hyvänä häiriönä oli kuitenkin edelleen toinen dobbereista, joka riekkui aidan takana. Tulipahan treenailtua miten saa oman + koiran tunnetilat aisoihin tuollaisessa tilanteessa. Vielä on tällä saralla hieman hiottavaa...

Viikonlopuksi lähdetään mökille - jee! Siellä olisi niin helppoa treenata tottista + esineruutua. Joten nyt pitää ottaa itseä niskasta kiinni ja tehdä treenipläni viikonlopun varalle. Muutamia juttuja tulikin jo kirjattua ylös tuossa aiemmin.

Ei kommentteja: