tiistai 26. helmikuuta 2013

Steriloitu narttu

Iines steriloitiin kolmisen viikkoa sitten. Leikkaushaava on parantunut hyvin ja toipuminen on edistynyt kivasti. Nyt odotellaan, että epiduraalipuudutuksen vuoksi pyllyn päältä ajellut karvat kasvaisivat takaisin. Aika koomisen näköinen elukka karvattomine pyllyineen ;)


Kahtena viime aamuna Iinekseltä on lirahtanut pissaa lattialle. Eikä vain paria pientä tippaa vaan pieni lammikko. Ei hemmetti, jos sitä nyt alkaa vaivaamaan virtsankarkailu leikkauksen seurauksena :/ Voikohan se alkaa oirehtimaan näin pian leikkauksen jälkeen? Kokemuksia ja kommentteja otetaan mieluusti vastaan. Äh.

2 kommenttia:

Kata kirjoitti...

Voi alkaa noin pian virtsankarkailu. Oliko tähystys- vai avoleikkaus? Sitten vaan samalta asemalta hakemaan propalin/uridale/rinexin, sitä ei välttämättä tarvitse käyttää ikuisesti vaan joillekkin riittää kuuriluontoisesti annettuna. Voihan se olla jotain muuta esim. virtsatieinfektio mutta aika epätodennäköistä, eikä siinäkään yleensä pissa "karkaa" vaan koiralla on pakottava tarve pissailla tiheämmin.

Kaarina kirjoitti...

Muistaakseni Tepalla oli aluksi vähän pissan tiputtelua, mutta se on kyllä loppunut. Joskus harvoin Tepa tiputtelee kun tullaan pihalta (eli ilm. virtsaputkeen on jäänyt pissiä), en tiedä liittyykö tää mitenkään steriloimiseen mutta leikkauksen jälkeen se alkoi.