torstai 26. maaliskuuta 2009

Iisisti


Eilinen otettiin aikas rennosti. Käytiin ennen sossutreenejä lenkillä Leppävaaran urheilupuiston ympäristössä. Aivan mahtava auringonpaiste. Ennen treenejä saatiin todella onnistunut ohitus. Sossuryhmä odotteli jo treenien alkua, kun me tultiin lenkiltä ja yksi sakemanni haukkui Iinekselle. Iines otti asian tyynen rauhallisesti ja luopui hienosti. Joten ei sille pahempia traumoja tainnut jäädä tiistaisesta välikohtauksesta. Sossuilut sujuivat myös hyvin. Vähän piti karvoja nostaa samaiselle sakemannille, mutta muuten tunteet pysyivät hyvin hallinnassa.
Ilta taisi olla Iineksen mielestä tylsä. Me oltiin Tuomaksen kanssa yhtiökokouksessa ja Iines vietti laatuaikaa kotona. Sohvalla oli ainakin käyty tassujäljistä päätellen.

Tänään me oltiin aikaisin lenkillä. Tehtiin tunnin peltolenkki. Pakkasta oli 11 astetta ja hanki kantoi minua ja koiraa. Iines ei enää aristellut paikkoja, joten se sai sinkoilla. Otettiin myös tottista lenkin lomassa. Seuraamisessa oli hienosti malttia. Ei yrittänyt edistää ja perusasento pysähdyksissäkin oli takana. Käännöksiä tehtiin pari, mutta niitä on turha tehdä kahdestaan, kun en näe miten Iines pehvaansa käyttää. Lisäksi otettiin seuraamisesta istumista ja koira pysyi hienosti. Pari luoksetuloa, joista eka oli vauhdikas.. Tokalla oli jarrut paremmin messissä eikä koira törmännyt minuun. Karjaisin myös istu-käskyn tokalla kerralla ja hienosti koira hiljensi.

Iines-paralla on jo toinen yksinäinen ilta tiedossa tänään. Mennään Tuomaksen kanssa katsomaan Pablo Franciscoa ja Iines jää istumaan sohvalle. Onneksi ei turhan usein tarvitse jättää koiraa yksin työpäivän jälkeen..

Ei kommentteja: