sunnuntai 15. maaliskuuta 2009

Treenin täyteinen sunnuntai


Päivä aloitettiin ahkerasti tottiksella ATD-hallilla. Meidän lisäksi hallissa oli pari aussieta, joten saimme kaivattua häiriötä. Otin tällä kertaa tiukan linjan ja turhista häröilyistä tuli vettä päähän. Iines selvästi hämmästyi ekaa vesisuihkua ja kierrokset laskivat huomattavasti. Pystyttiin tekemään jopa seuraamista lelupalkalla. Kierrokset pysyivät hyvin aisoissa siihen asti, kun Gabi rupesi treenaamaan noutoa. Se oli Iineksen paha paikka. Vesisuihku ei ole kiva juttu, mutta on vaan niin vaikeaa hillitä itseään, kun toiset heittelee kapulaa. Olisi pitänyt itse olla paremmin messissä mitä hallissa tapahtuu, niin olisimme voineet lähteä ennen noutoa. Puuhattiin sitten Iineksen kanssa vielä hetken verran, että kierrokset tasoittuivat. 


Tänään seuraaminen oli oikein mukavan näköistä. Koira ei edistänyt eikä poikittanut vaan piti hyvin paikkansa. Seuraamisen lisäksi otin liikkeestä maahanmenoa ja istumista ja ne olivat hyviä.


Hallilta ajeltiin Luukkiin Minnan treeneihin. Toisista koirista ei Iines ottanut häiriötä vaan keskittyi minuun. Edes haukkuihin se ei pahemmin reagoinut. Lopuksi otettiin vielä ihmisiin siedätystä. Minna silitteli Iineksen päätä ja kaulaa ja minä ihmettelin, kun koira oli aivan ok tästä. Minna laittoi Iineksen hakemaan herkkupalan hänen polvensa alta eikä tämäkään tuottanut Iinekselle ongelmaa. Mukavaa, kun koira yllättää positiivisesti!


Mutta joo, osaa se hurtta myös häröillä. Iltalenkki oli taas kunnon 'sinkoan tuonne, ei ku sinkoan tänne' -menoa. Onneksi oli Tuomas mukana niin sain tuikattua remmin välillä toiselle. 


Illalla Iines pieni apulainen "auttoi" verhojen lyhennyksessä. Työ sujuu joutuisammin, kun koira makaa sylissä tai verhon päällä. Silmänisku

Ei kommentteja: