keskiviikko 24. helmikuuta 2010

Kiirettä pukkaa


Blogin päivitys on jäänyt aivan retuperälle. Töihin voi saada uppoamaan mittavan määrän tunteja per vuorokausi ja kun on viettänyt netissä vähintään 10 tuntia päivässä, ei enää ole blogin päivitys mielessä. 


Pelto

Mutta työnteon lisäksi olemme jonnin verran treenailleet Eineksen kanssa ja tietty ulkoilleet. Peltolenkit ovat olleet kova sana.. Kunnon pään nollausta duunista.. Hieman harmittaa, kun en ole jaksanut laittaa paukkuja ohitusten treenailuun. Jotenkin ei vain jaksa vääntää pitkän duunipäivän jälkeen koiran kanssa lenkillä. Pitäis ryhdistäytyä viimeistään, kun lumet sulaa.. eli tällä menolla kesäkuussa.


Purut

Puruissa on pieni tauko, kun maalimiehellä on kiireitä. 


Tottis

Tottis on ollut myös tällä viikolla tauolla koska olin alkuviikosta toisen kerran tässä kuussa oksennustaudissa. Todella rattoisaa kaiken muun härdellin lisäksi..


Hieronta/fyssari

Viime viikolla Iines kävi ensimmäistä kertaa Tamaran käsittelyssä ja käyttäytyi todella hienosti! Ei mitään pöhinöitä eikä irokeeseja. Muutamia kertoja käsittelyn aikana meinasi häippästä paikalta, mutta se hänelle suotakoon ;)


Tamaran mielestä Iineksen selkäjumit ovat tyypillisiä aktiivisella ja temperamenttiselle koiralle. Selkä tuppaa menemään jumiin juuri tuosta kohdasta. Sain vinkkejä miten selkää voi venyttää. Takareisissä ja lantiossa oli myös jumeja. 


Harvesteri


Iines oli viime viikonloppuna hoidossa Dogsinn-koirahoitolassa. Siellä Iin lempipuuhaa on keppien peräissä juoksentelua ja niiden piekseminen. Maasta olivat sopivat kepit loppuneet, joten fiksuna likkana Iines oli käynyt sitten harventamassa aitauksen puustoa. Oli kuulemma vain puskat heiluneet, kun meidän neiti oli pistänyt puustoa matalaksi. 

Ei kommentteja: