sunnuntai 28. helmikuuta 2010

Pureskelut


Pitkästä aikaa olimme purutreeneissä. Iines oli hieman sekavissa tunnelmissa. Haukku irtosi, kun piti saalistaa. Hiljeni vasta, kun Niko tuli lähelle tyynyn kanssa. Olisiko pitkä tauko vaikuttanut? 

 

Irrotukset sujuivat nyt hienosti. Kerran koitti, josko ei tarvitsisikaan päästää irti, mutta muistutuksen jälkeen totesi, että irrotetaan. 

 

Treenasimme rauhavaihetta. Ekalla kerralla Ii alkoi mälväämään, kun pidin liian pitkään. Muut kerrat sujuivat hyvin. Mun pitää kiinnittää vaan huomiota, etten kumartele Iineksen päälle. Nyt Pekka sai tästä pariin kertaan huomautella. 

 

Lopussa otimme pari kertaa niin, että Niko lähti peruuttamaan, himmasin hieman Iineksen tahtia ja päästin sen sitten hyppäämään tyynyyn. Kummallakin kerralla Iines tähtäsi Nikoa päin ja aika lähelle sormia.. Reilu elukka.

 

Pohdimme, jos Iinekselle alkaisi ottaa hallintaa mukaan. Se voisi selkeyttää koiralle treeniä ja tuoda siihen lisävarmuutta. 

 

Pentukuume sai lisäpontta, kun seurasin Jennyn Boaa. Boa on kyllä kivan oloinen koira treeneissä ja arjessakin kuulemma mukava rekku. 

 

Kotona oli pakko heti purkaa innostusta Tuomakselle. Eikä Tuomaksella taida olla toista koiraa vastaan mitään. Lupasi lähteä katsomaan Boaakin.

Jei 

Ei kommentteja: