sunnuntai 22. helmikuuta 2009

Esineitä ja turha sunnuntai


Perjantaina käytiin lenkin yhteydessä tekemässä pieni esineruutu. Vein kerralla kolme esinettä ja Iines odotti tällä aikaan puussa kiinni. Ensimmäiset kaksi esinettä Iines haki vauhdilla. Päätin sitten lähettää koiran hakemaan vielä viimeisenkin esineen. Tällöin Iines ei irronnutkaan niin hyvin vaan jäi ihmettelemään ympärilleni, että mitähän tässä nyt pitäisi tehdä.. En antanut Iinekselle apuja ja se alkoikin tehdä hommia. Esine löytyi ja pistettiin bileet pystyyn. Hyvä elukka.

Lauantaina mentiin isommalla poppoolla esinetreenihin Saarijärvelle. Iinekselle vietiin kaksi esinettä, hanska ja kesäkenkä, samaan aikaan ruutuun. Ensimmäisen esineen löysi tosi nopsaan. Toisen suhteen teki enemmän töitä. Jouduin lähettämään toisen kerran ennen kuin esine löytyi. Hienosti Iines on kyllä edistynyt. Ei ole treenaus ollut turhaa Hymy 

 >> Lisää kuvia treeneistä galleriassa..


Tänään piti olla luvassa Tiinan tottistreenit. Aamusta meni kuitenkin niska täysin jumiin. Eipä tarvinnut autoon rattiin yrittää eikä koiran treenaamisesta olisi tullut mitään. Kyllä otti päähän. Tuomas käytti Iineksen lenkillä. Muuten Iineksellä olikin tylsä päivä. Nukuimme neljän tunnin päikkärit ja se taisi olla päivän kohokohta. Turhauttavaa.

Ei kommentteja: