tiistai 3. helmikuuta 2009

Tottista ja kyläilyä


Töitten jälkeen käppäiltiin pellolla ja Iines pääsi pinkomaan. Lyhyesti otettiin tottista ja treenattiin paikalla pysymistä vaikka heitän lelua. Iineksen maltti on parantunut. Kerran varasti, mutta sen jälkeen vain nytkähti lelun perään, mutta odotti kiltisti lupaa.

Kotona pakattiin pikaisesti kamat ja lähdettiin ajelemaan kohti Vihtiä. Seuraamisessa ollaan vihdoin ja viimein päästy eteenpäin. Mia sanoi, että voisin palkata Iinestä vaihtelevasti seuraamisessa liikkeestä ja perusasennosta. Maahanmenoissa on tullut malttia huomattavasti lisää, hyvä Iines! Koira ei enää ponkaise saman tien ylös vaan odottaa lupaa. Luoksetuloa pitää treenata vielä paljon.. Mia sanoi, että sitä pitäisi ottaa viisi toistoa päivässä. Nyt koira ei keskittynyt liikkeeseen ollenkaan. Vasta vikassa luoksetulossa oli aivot mukana. Palkkaukseen saatiin sellainen vinkki, että kun Iines on edessä istumassa, sanon hyvä ja siirryn hieman taaksepäin. Kaivan pallon esiin, odotan hetken, ja palkkaan koiran heittämällä pallon sille. Lisäksi otimme siirtymisiä edestä sivulle. Iines tuli vinoon perusasentoon.. Koiran voi joko korjata pakotteen avulla oikeaan paikkaan, mutta itse tuota hieman mietin, kun en tiedä osaanko tehdä sitä oikein. Pitänee pohtia tätä, kun ensi kerran treenaillaan Piian ja Leenan kanssa.

Lähdettiin omien treenien jälkeen heti ajamaan kotiin. Illasta käytiin vielä Tuomaksen siskon luona kylässä. Iines on aivan rakastunut Ellun sohvaan.. Siihen on aina pakko käydä hinkkaamassa päätä ja kylkeä. Outo elukka…


Ei kommentteja: